PaleoTime-NL Fossielenbeurs

Ons adres:

E-mail: info@werkgroepfossielenwageningen.nl

Werkgroep Fossielen regio Wageningen

Gratis Toegang!

Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom!!!

Zo zorgt ook U voor een kostendekkende Beurs.

Fossiel.net-Paleontica, de Werkgroep Fossielen regio Wageningen en de Paleobiologische kring Nederland en Vlaanderen
presenteren met trots de vierde editie van de Internationale Fossielenbeurs in Ede. Dit evenement, op zaterdag 10 maart 2018, is een vriendschappelijke ontmoeting tussen verzamelaars en paleontologen, bedoeld voor het uitwisselen van kennis en ervaring en voor het ruilen, kopen en verkopen van fossielen. De beurs heeft een uitgesproken non-commercieel karakter.

Aanmeldformulier Standhouders

De Paleobiologische Kring Nederland & Vlaanderen zal wederom in de middag tijdens de beurs een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen. Een van de sprekers is Remy Bakker. Zijn lezing gaat over de levensechte reconstructies van Pleistocene zoogdieren waarvoor hij in 2017 de Van der Lijnonderscheiding ontving. Op de beurs zullen verschillende verenigingen en musea vertegenwoordigd zijn, waaronder Naturalis, het Natuurhistorisch Museum Maastricht en de NGV, GEA, WPZ en WTKG.

Nieuw dit jaar: KinderanimatieOp deze beurs vindt u uitsluitend fossielen en ander paleo-gerelateerd materiaal (gereedschappen, boeken), dus geen archeologisch materiaal, mineralen en sieraden.

De toegang is gratis en er wordt geen standgeld gevraagd. Om de kosten van het evenement te dekken, vragen wij om een vrijwillige financiŽle bijdrage van standhouders en staat er bij de ingang een pot voor eventuele donaties.

Kijk weer mee met de Live preparatie. Het resultaat van deze demo wordt verloot onder de bezoekers die een donatie gedaan hebben.

Er is een horecagelegenheid op de beurslocatie, waar onder andere koffie, thee en broodjes gekocht kunnen worden.

Het motto van deze beurs is "voor en door verzamelaars". Wilt u ook met een standje met fossielen op deze beurs staan? Schrijf u dan in via het aanmeldformulier.

Belangrijke info:
Datum: 10 maart 2018
Locatie: Het ROVC, Galvanistraat 13, 6716 AE, Ede
Openingstijden: 10:30 tot 16:00
Zaalindeling (aanklikbaar):

We zien u over:
Home
Ons Programma
Excursies
Fossielen in Beeld
Leden Toegang
Links
Div. Activiteiten
Fossielen Beurs
Lid worden