top of page
paleotime internationale fossielenbeurs

De beurs was op

22 april 2023

De locatie is anders dan laatste keer en wordt:

Expo Houten

Hal 1

Meidoornkade 24

Houten

van 10:30 tot 16:30 uur.

De Paleobiologische Kring verzorgt een drietal zeer interessante lezingen, een determinatietafel met experts (neem dus vooral uw eigen fossielen mee!) en zelfs een Outreach-posterwedstrijd met juryprijzen tot wel 250,- euro! 

 

Voor meer informatie over het evenement of om uzelf aan te melden als standhouder kunt u terecht op de volgende website: www.paleotime.nl.


Bekijk ook de afgelopen keren op:
het youtube-kanaal van PaleoTime-NL en via het youtube-kanaal van TriloLab

ammoniet, schematisch

POSTER AWARD

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.

zeeegel fossiel onderkant

LEZINGEN

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen: Binnenkort meer info hierover.

libelle fossiel

PREPARATIE DEMONSTRATIE

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

trilobiet schematisch

DETERMINATIETAFEL

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

zeeegel fossiel

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

paleontologische kring
K-kort-achtergrondW.png
ngv.JPG
fossiel.net
bottom of page