1/11
paleotime internationale fossielenbeurs

De volgende beurs is gepland op 30 april 2022.

Zet vast in je agenda.

De locatie is zelfde als laatste keer:

Bouw & Infrapark

Ceintuurbaan 2

Harderwijk

Meer informatie volgt.


Bekijk de informatie van afgelopen keren op:
Het evenement zal plaatsvinden via deze website, via het youtube-kanaal van PaleoTime-NL en via het youtube-kanaal van TriloLab

1/16
ammoniet, schematisch

POSTER AWARD

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.

zeeegel fossiel onderkant

LEZINGEN

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen: Binnenkort meer info hierover.

libelle fossiel

PREPARATIE DEMONSTRATIE

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

trilobiet schematisch

DETERMINATIETAFEL

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

zeeegel fossiel

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

paleontologische kring
K-kort-achtergrondW.png
fossiel.net