top of page
paleotime internationale fossielenbeurs

 

Van 2015 tot en met 2023 heeft de WFW samen met de Paleobiologische Kring de fossielbeurs in Nederland georganiseerd. 

 

Voor meer informatie over het evenement of om uzelf aan te melden als standhouder kunt u terecht op de volgende website: www.paleotime.nl.


Bekijk ook de afgelopen keren op:
het youtube-kanaal van PaleoTime-NL en via het youtube-kanaal van TriloLab

ammoniet, schematisch

POSTER AWARD

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.

zeeegel fossiel onderkant

LEZINGEN

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen: Binnenkort meer info hierover.

libelle fossiel

PREPARATIE DEMONSTRATIE

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

trilobiet schematisch

DETERMINATIETAFEL

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

zeeegel fossiel

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

paleontologische kring
werkgroep fossielen wageningen
landelijke vereniging geologische activiteiten
fossiel.net
bottom of page