1/11

Bijzondere tijden, bijzondere oplossingen

Het zijn bijzondere tijden. Door de corona-pandemie zal het ook in 2021 niet mogelijk zijn om een normale editie van PaleoTime-NL te organiseren. Maar, niet getreurd! In 2021 zal PaleoTime-NL online gaan, op 13 maart! De organisatie heeft er voor gekozen het evenement grotendeels online te organiseren, met online lezingen, online preparatiedemonstraties en online determinatie door experts. Daarnaast zal de Stichting Paleontica op het evenement haar volledig vernieuwde website presenteren. 

Abonneer je nu!

Het evenement zal plaatsvinden via deze website, via het youtube-kanaal van PaleoTime-NL en via het youtube-kanaal van TriloLab. Tijdens het evenement zal er via beide kanalen een live stream zijn. Abonneer je dus nu alvast op deze youtube-kanalen.

1/16

POSTER AWARD

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.

LEZINGEN

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen: Binnenkort meer info hierover.

PREPARATIE DEMONSTRATIE

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

DETERMINATIETAFEL

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

paleontologische kring
fossiel.net
  • Facebook
sitemap

Zoeken, determineren, prepareren en bespreken van fossielen, een leuke hobby!