1/11
paleotime internationale fossielenbeurs

De online beurs van 13 maart was leuk. Over de demonstraties en gesprekken over prepareren hebben vele later nog gesproken. 

Wat gaan we volgend jaar doen?

In elk geval is de september beurs in België weer 'echt'. Zie het actuele programma voor meer info.


Bekijk de informatie nogmaals op:
Het evenement zal plaatsvinden via deze website, via het youtube-kanaal van PaleoTime-NL en via het youtube-kanaal van TriloLab

1/16
ammoniet, schematisch

POSTER AWARD

PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen organiseert de PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020 in samenwerking met het Oertijdmuseum in Boxtel. Informatie over deze posterwedstrijd.

zeeegel fossiel onderkant

LEZINGEN

De Paleobiologische Kring Nederland&Vlaanderen zal wederom in de middag, tijdens de beurs, een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen: Binnenkort meer info hierover.

libelle fossiel

PREPARATIE DEMONSTRATIE

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder de bezoekers die een vrijwillige bijdrage geleverd hebben.

trilobiet schematisch

DETERMINATIETAFEL

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

zeeegel fossiel

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

paleontologische kring
K-kort-achtergrondW.png
fossiel.net