Excursie Picardië 12/13/14 november 2021

Op vrijdag 12 november gaan we naar Picardië. We bezoeken 4 plekken in Ault en Boi de cise (vooral zee-egels in de witte kust) en Cap griz nez en Cap blanc nez (hopelijk ook veel ammonieten). De ammoniet onder op deze pagina komt van Cap griz nez en wie in de WFW app zit heeft ook de mooie vondst van Dave gezien.

Inschrijven gaat via de activiteiten pagina (klik op de excursie en klik dan aan Ik Doe Mee). Op deze wijze krijg je ook automatisch een bevestiging en een herinnering voorafgaande aan de excursie.

Bij de inschrijving is onderstaande verklaring van kracht.

De details komen voor diegene die zich hebben ingeschreven. 


Organisatie Jose aker en Ed van der Wal

Excursie Piesberg op 10 oktober 2021

Op vrijdag 10 oktober gaat er een excursie naar de Piesberg. Iedereen kan daarbij aansluiten. De excursie wordt door een Duitse organisator (zie onder) gepland, details zijn alleen daar bekend. Door een email kan meer informatie worden verkregen, boven wat al op de betreffende website staat.

Inschrijven gaat via een email naar de organisator. Kosten zijn 25 euro.

De details komen voor diegene die zich hebben ingeschreven. 


Organisatie Urzeithof

VERKLARING VAN AKKOORD BEVINDEN

De verzender van dit formulier is zich er van bewust dat WFW alleen zorgt voor de lokale afstemmingen. De deelname aan de excursie gebeurt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en risico.

De vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden tot vergoeding van schade verband houdend met deelname aan het bezoek .

Ondergetekende verklaart verder kennis genomen te hebben van het Algemene Excursie Reglement van de vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN en voorwaarden voor deelname aan de excursie.

Bekijk het excursiereglement wat hier is te lezen of hier is te downloaden(alleen voor leden).