Inschrijfformulier excursie Loire & Deux Sevres 30-4 t/m 4-5-2020 (verouderd!)

Van 30 april tot en met 4 mei 2020 organiseert de WFW de voorjaarsexcursie met als reisdoel de Loire en  Deux Sevres. Interessante lagen zijn die van de Falun rondom St Laurent de Lin waar haaientanden en verschillende soorten zee-egels te vinden zijn en de omgeving van Montreuil Bellay en Thouars waar de Jura ontsloten is. Wij vragen u 50 euro over te maken bij de inschrijving t.b.v. de voorexcursie. Dit bedrag kan niet geretourneerd worden bij afzegging na sluitingsdatum. Het bedrag zal na afloop van de voorjaarsexcursie met de werkelijk gemaakte kosten aan u worden verrekend. Eventuele afzegging dient ook te gebeuren via de website. Let op: Iedereen die meegaat met de excursie moet (familie)lid zijn van de WFW en iedereen die mee gaat zoeken moet óók lid zijn van de NGV (ivm verzekering).
Nog geen lid van de WFW? Schrijf je meteen in!


U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 29 februari

In verband met corona is deze excursie uitgesteld tot nader order.


Organisatie Paul Selten en Ed v/d Wal

VERKLARING VAN AKKOORD BEVINDEN

De verzender van dit formulier is zich er van bewust dat WFW alleen zorgt voor de lokale afstemmingen. De deelname aan de excursie gebeurt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en risico.

De vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden tot vergoeding van schade verband houdend met deelname aan het bezoek .

Ondergetekende verklaart verder kennis genomen te hebben van het Algemene Excursie Reglement van de vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN en voorwaarden voor deelname aan de excursie.

Bekijk het excursiereglement wat hier is te vinden (alleen voor leden).

Uw gegevens