Excursie carboon groeve Hendrik 3 juli 2021

Op 3 juli 2021 wordt een excursie naar een carboon groeve georganiseerd. Het is de groeve Hendrik in Brunssum. De fossielen die hier te vinden zijn, zijn vergelijkbaar met die in de Piesberg in Duitsland. Gezien de problemen met bezoek andere landen op dit moment is het fijn te melden dat dit gewoon in Nederland is!

Inschrijven kan via de activiteiten pagina (klik op de excursie en klik dan aan Ik Doe Mee). Op deze wijze krijg je ook automatisch een bevestiging en een herinnering voorafgaande aan de excursie.

Bij de inschrijving is onderstaande verklaring van kracht.

De details komen voor diegene die zich hebben ingeschreven. 


Organisatie Paul Selten en Ed van der Wal

VERKLARING VAN AKKOORD BEVINDEN

De verzender van dit formulier is zich er van bewust dat WFW alleen zorgt voor de lokale afstemmingen. De deelname aan de excursie gebeurt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en risico.

De vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden tot vergoeding van schade verband houdend met deelname aan het bezoek .

Ondergetekende verklaart verder kennis genomen te hebben van het Algemene Excursie Reglement van de vereniging WERKGROEP FOSSIELEN WAGENINGEN en voorwaarden voor deelname aan de excursie.

Bekijk het excursiereglement wat hier is te vinden (alleen voor leden).