top of page

do 20 mei

|

GEA lezing ‘Walking with trilobites’.

GEA lezing ‘Walking with trilobites’.

Online lezing door Paul Hille. Deze lezing is door Paul ook al eens bij ons, Gea Drenthe, gegeven en is erg interessant. Het is al weer 10 jaar geleden, dus zeker interessant voor wie hem nog niet gehoord heeft, maar ook om hem nog een keer te beluisteren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GEA lezing  ‘Walking with trilobites’.
GEA lezing  ‘Walking with trilobites’.

Tijd en locatie

20 mei 2021, 19:30

GEA lezing ‘Walking with trilobites’.

Over het evenement

zie ook de GEA website.

Online lezing door Paul Hille.

Deze lezing is door Paul ook al  eens bij ons, Gea Drenthe, gegeven en is erg interessant. Het is al weer  10 jaar geleden, dus zeker interessant voor wie hem nog niet gehoord  heeft, maar ook om hem nog een keer te beluisteren.

Stichting GEA organiseert voor donateurs en lezers van de Gea Nieuwsbrief een online lezing op donderdag 20 mei, aanvang 19.30, met behulp van zoom.

In  verband met de hoeveelheid inlogmogelijkheden vragen uw vriendelijk om,  zonder enige verplichting, dit kenbaar te maken aan het mailadres: voorzitter.gea@gea-geologie.nl met in de onderwerpregel: Trilobietlezing.

Paul Hille verzorgt de lezing met als titel: ‘Walking with trilobites’. U kunt de lezing bijwonen door vanaf 19.15 op onderstaande link te klikken. https://zoom.us/j/98641522885?pwd=ZXhHMnE1ZGtrM2h6L0tuNGsxZmRVUT09

Deel dit evenement

bottom of page